Tarieven:

Bij Plientje betaal je per uur en niet per dagdeel. Je betaald dus alleen de uren die het kind daadwerkelijk wordt opgevangen. Plientje is een geregistreerde kinderopvang, hierdoor heb je recht op kinderopvangtoeslag. Het bedrag waar u recht op heeft is afhankelijk van uw gezamenlijk bruto inkomen.

Bij Plientje betaal je een uurtarief van € 5,35 per uur per kind.

Wat krijgt u voor dit tarief?
Het tarief is inclusief broodmaaltijd, drinken, fruit, tussendoortjes, knutselmateriaal, eventuele uitstapjes, een kleinigheidje voor de jarige, sinterklaas (schoen) cadeautje.
Het tarief is exclusief flesvoeding/dieetvoeding, luiers, luierdoekjes en verzorgingsproducten zoals billenzalf en zonnebrandcrème. De bemiddelingskosten van het gastouderbureau zijn ook exclusief.

Bemiddelingskosten van gastouderbureau Bibaloe:

Voor de bureaukosten vragen zij een vast bedrag per maand per kind voor de eerste drie kinderen. Vanaf het vierde kind worden geen bureaukosten berekend en betaalt u alleen het tarief wat de gastouder vraagt.

Het bureautarief is minimaal € 26,- per kind per maand. Voor contracten tot 45 uur per maand is het altijd maatwerk en bekijken ze per aanvraag wat voor iedereen redelijk is. Boven de 45 uur per maand rekenen zij voor het eerste kind met maximaal € 61,50 per maand, Vanaf het tweede kind is het altijd maatwerk.

De maximale kinderopvangtoeslag voor 2019 die u van de belastingdienst terug kunt krijgen is € 6,15. Met ingang van 1 januari 2020 wordt dit waarschijnlijk € 6,27 per uur. Let op! Dit is afhankelijk van uw gezamenlijk inkomen.

Zij rekenen geen extra kosten voor inschrijven, aanvragen van toeslagen of voor andere zaken. Dit is het! Geen verrassingen of addertjes onder het gras!

Voor meer informatie kunt u kijken op: https://www.gastouderbureaubibaloe.nl/Onze-tarieven

Plientje staat ingeschreven bij het Landelijk Register Kinderopvang (registratienummer: 175249830) en bij de Kamer Van Koophandel (nummer 58979468).