Tarieven:

Bij Plientje betaal je per uur. Van te voren spreken we de tijden af die het kind bij Plientje is. Die tijden worden dan ook berekend, ook al komt het kind bijvoorbeeld een keer minder uren dan is afgesproken.

Plientje is een geregistreerde kinderopvang, hierdoor heb je recht op kinderopvangtoeslag. Het bedrag waar u recht op heeft is afhankelijk van uw gezamenlijk bruto inkomen.

Bij Plientje betaal je een uurtarief van € 5,55 per uur per kind.

Wat krijgt u voor dit tarief?
Het tarief is inclusief broodmaaltijd, drinken, fruit, tussendoortjes, knutselmateriaal, eventuele uitstapjes, een kleinigheidje voor de jarige, sinterklaas cadeautje.
Het tarief is exclusief flesvoeding/dieetvoeding, luiers, luierdoekjes en verzorgingsproducten zoals billenzalf en zonnebrandcrème. De bemiddelingskosten van het gastouderbureau zijn ook exclusief.

Bemiddelingskosten van gastouderbureau Bibaloe:

Voor de bureaukosten vragen zij een vast bedrag per maand per kind voor de eerste drie kinderen. Vanaf het vierde kind worden geen bureaukosten berekend en betaalt u alleen het tarief wat de gastouder vraagt.

Het bureautarief is minimaal € 28,50 per kind per maand. Voor contracten tot 42 uur per maand is het altijd maatwerk en bekijken we per aanvraag wat voor iedereen redelijk is. Boven de 42 uur per maand rekenen wij voor het eerste kind met maximaal € 65,00 per maand, Vanaf het tweede kind is het altijd maatwerk.

Het maximale uurtarief waarover u kinderopvangtoeslag van de belastingdienst kunt krijgen is in 2021: € 6,49. Dit is afhankelijk van uw gezamenlijk inkomen.

Zij rekenen geen extra kosten voor inschrijven, aanvragen van toeslagen of voor andere zaken. Dit is het! Geen verrassingen of addertjes onder het gras!

Voor meer informatie kunt u kijken op: https://www.gastouderbureaubibaloe.nl/Onze-tarieven

Plientje staat ingeschreven bij het Landelijk Register Kinderopvang (registratienummer: 175249830) en bij de Kamer Van Koophandel (nummer 58979468).