Ik ben Sabine Talma-Lemcke, 41 jaar. Ik ben getrouwd met Dirk-Jan. Samen hebben wij drie kinderen: Lisa (2011) en Matthias (2015) en Esther (2019). Wij wonen nu ruim 10 jaar in Dordrecht. Ik heb ongeveer 8 jaar gewerkt in Bergschenhoek als leerkracht op een basisschool. De laatste jaren als kleuterjuf. Nadat ik moeder was geworden, ben ik bewust gestopt met werken in het onderwijs. Om toch zelf te blijven zorgen voor mijn eigen kinderen, ben ik begonnen als gastouder. Zo kan ik toch thuis zijn voor mijn eigen kinderen, maar ook weer aan het werk! Want mijn passie ligt toch bij het onderwijzen en zorgen voor kinderen! Ik geniet er echt van om de kinderen te zien ontwikkelen en ontplooien! Heerlijk samen knutselen of een boekje lezen of samen spelen met al het ontwikkelingsmateriaal wat ik in huis heb.

Naast mijn PABO-diploma ben ik in het bezit van een EHBO-diploma en ik sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Ook staat Plientje ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ik bied opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.